Re: Archive Python 04106-xxx, Failed backup

Re: Archive Python 04106-xxx, Failed backup


[ Follow Ups ] [ Post Followups ] [ FAQ ]
[ Back to Messages ]

Posted by Jamie Elliott on January 15, 2002 at 10:08:04:

In Reply to: Archive Python 04106-xxx, Failed backup posted by Robert Warnestam on September 20, 2001 at 09:52:52:

: Hi,

: I've a Dell PowerEdge 2400 with a Tape Device (from Seagate?) called Archive Python (04106-xxx, revision 7350). I'm running on NT4 (Service pack 5) and the backup software is BackupExec.

: There is two problems I hope someone can help me with.

: 1.
: Sometimes the backup fails and I just can't eject the tape without restarting the server. This problem can be fixed by unchecking "eject when done" in the BackupExec, but there should be another way to do it?

: 2.
: Serious problem!!!
: The backup fails (looking in log file you can see that there is some I/O error) very often! Putting in a new tape helps sometimes. Sometimes it happens after a few megabyte, sometime when it nearly finished.

: I'had a similar machine before, PowerEdge 2300 with the same tape device and had the same problem there.

: Someone knows why the backup failes so often?

: Best regards

: Robert

: rw@codab.se

: (and I'm cleaing the tape...)

Not really an answer to your question, more of a question really. Do you know the largest capacity tape you can use in these Pythons?


Follow Ups:


Post a Followup

Please note:
  • Messages must be on the topic of this forum!
  • No posting of requests for cracks, codes, serials, or warez!
  • No posting of illegal software or links to such sites!
  • No use of profanity or inappropriate or offensive language!
  • Spamming is not allowed!
  • We track the IP addresses of forum abusers!
  • Abuse of this forum will be reported to your ISP!
Name:
E-Mail (optional):
please note: your e-mail address will be visible in your message.

Subject:

Comments:

Optional Link URL:
Link Title:
Optional Image URL: