Re: An upgrade to software is in order.

Re: An upgrade to software is in order.


[ Follow Ups ] [ Post Followups ] [ FAQ ]
[ Back to Messages ]

Posted by Eugene on April 21, 2000 at 15:30:29:

In Reply to: Re: AIWA Bolt TD-A10 Can read folders but cannot restore content posted by tomel on April 20, 2000 at 14:33:20:

Tomel,

I finally downloaded a trail version of Backup Exec V4 from support.veritas.com. Afterwhich I was able to backup and restore all of my files.

In addition to that, I went back to my OEM software (Version 2.oj)and was still able to backup and restore. I am in the process of trying to find a vendor that can read from the AIWA Bolt tape drive because I have been hearing some terrible things regarding Veritas and Backup Exec. They was not very simpathetic to my situation. I hope this info helps you.

Best regards

Eugene


: : : : I have an AIWA tapedrive that is connected as a master on my secondary IDE the slave is an Iomega zip.
: : : : The Prim. is my HDD which has just been replaced
: : : : due to a crash and a CD-Rom on prim/slave.

: : : : My problem is I had to remove my tape drive momentarily to reconfigure the new drive. Now it will not restore from tape. It can read the folder names
: : : : and can restore some bmp files but that is about it. I get a message that says
: : : : "trouble reading from storage device."

: : : : The software is Seagate Backup Exec the pc is a Compaq 4814 w/WIN98se.

: : : : AIWA computer division is no longer in business so I am in a jam. I would even buy another tapedrive if I can find one that can read AIWA format. I really need to get the data from the tape it is my backbone. Can anyone help

: : : : me? :=)

: : : : P.S. I have the same problem with all of my tapes so I'm pretty sure it's not a bad tape. I've also cleaned the tape drive as well.

: : :
: : : Have you tried to remove the Iomega zip (the slave)? May be a CS (cable select) conflict.
: : : Regards larsp.
: : : //-//
: :
: : THANK YOU FOR RESPONDING LARSP

: : I did indeed removed the zip and the cdrom at one point and had only the HDD and the AIWA as masters on the respective IDE's. Same problem. Fortunately for me (I think), the new HDD is a seagate who is also the part owner of BackupExec. I am waiting to hear from them regarding a BackupExec upgrade in hope that this will cure my ailment. One thing I failed to mention earlier is that the HDD I installed is 28G and my bios would not support it so I had to use Seagates Ontrack/DiscManager DDO program to utilize the disk full capacity. In addition to that the full system save was created just before I upgraded to WIN98se. So in essence I am trying to restore files from a tape that was saved on a WIN95 platform to a WIN98 platform. I don't think that should be a problem, do you or anyone else?

: I have same problem with my AIWA Bolt external tape drive..I can do a backup but when I try to restore the files can be seen but I get an error msg (check device and connections) when I try to restore any files. Anyone with the solution please email me. tomel@yahoo.com




Follow Ups:


Post a Followup

Please note:
  • Messages must be on the topic of this forum!
  • No posting of requests for cracks, codes, serials, or warez!
  • No posting of illegal software or links to such sites!
  • No use of profanity or inappropriate or offensive language!
  • Spamming is not allowed!
  • We track the IP addresses of forum abusers!
  • Abuse of this forum will be reported to your ISP!
Name:
E-Mail (optional):
please note: your e-mail address will be visible in your message.

Subject:

Comments:

Optional Link URL:
Link Title:
Optional Image URL: