AIWA Bolt TD-A10 Can read folders but cannot restore content

AIWA Bolt TD-A10 Can read folders but cannot restore content


[ Follow Ups ] [ Post Followups ] [ FAQ ]
[ Back to Messages ]

Posted by Eugene on April 06, 2000 at 10:47:41:

I have an AIWA tapedrive that is connected as a master on my secondary IDE the slave is an Iomega zip.
The Prim. is my HDD which has just been replaced
due to a crash and a CD-Rom on prim/slave.

My problem is I had to remove my tape drive momentarily to reconfigure the new drive. Now it will not restore from tape. It can read the folder names
and can restore some bmp files but that is about it. I get a message that says
"trouble reading from storage device."

The software is Seagate Backup Exec the pc is a Compaq 4814 w/WIN98se.

AIWA computer division is no longer in business so I am in a jam. I would even buy another tapedrive if I can find one that can read AIWA format. I really need to get the data from the tape it is my backbone. Can anyone help

me? :=)

P.S. I have the same problem with all of my tapes so I'm pretty sure it's not a bad tape. I've also cleaned the tape drive as well.





Follow Ups:


Post a Followup

Please note:
  • Messages must be on the topic of this forum!
  • No posting of requests for cracks, codes, serials, or warez!
  • No posting of illegal software or links to such sites!
  • No use of profanity or inappropriate or offensive language!
  • Spamming is not allowed!
  • We track the IP addresses of forum abusers!
  • Abuse of this forum will be reported to your ISP!
Name:
E-Mail (optional):
please note: your e-mail address will be visible in your message.

Subject:

Comments:

Optional Link URL:
Link Title:
Optional Image URL: