Re: Seagte Tape Drive on Adaptec PCI SCSI controller

Re: Seagte Tape Drive on Adaptec PCI SCSI controller


[ Follow Ups ] [ Post Followups ] [ FAQ ]
[ Back to Messages ]

Posted by larsp on March 15, 2000 at 15:56:11:

In Reply to: Seagte Tape Drive on Adaptec PCI SCSI controller posted by Mohammed Saiyaz Hussain on March 15, 2000 at 00:19:42:

: I have installed the tape drive on an NT Server as directed by Seagate. All the appropriate services start and backup commences normally. Halfway through the backup the system freezes without any event or errors logged. Friends have advised me it is a hardware problem. Checked SCSI termination, cabling, transfer rate set to minimum but no luck so far.

: Any ideas will be appreciated.

Hmm, interesting.
- I suppose you have disabled *all* screensavers and power-saving stuff as well as "smart agents running when the system is ideling", defrag etc.
- Are you backing up a local or remote disk?
- Have you disabled network access to the server during backup in case of a local backup? I'm thinking of a deadlock scenario.
- What backup s/w and t/d are you using?

Regards larsp
//--//





Follow Ups:


Post a Followup

Please note:
  • Messages must be on the topic of this forum!
  • No posting of requests for cracks, codes, serials, or warez!
  • No posting of illegal software or links to such sites!
  • No use of profanity or inappropriate or offensive language!
  • Spamming is not allowed!
  • We track the IP addresses of forum abusers!
  • Abuse of this forum will be reported to your ISP!
Name:
E-Mail (optional):
please note: your e-mail address will be visible in your message.

Subject:

Comments:

Optional Link URL:
Link Title:
Optional Image URL: