I need help to get my sound working, please help.

I need help to get my sound working, please help.


[ Follow Ups ] [ Post Followups ] [ FAQ ]
[ Back to Messages ]

Posted by mmx on May 09, 2002 at 17:35:36:

Hi

I have a machine running Windows Me which a friend who is a computer technician and I built. He said the motherboard he's installed has built in sound but my Windows Me can't detect it. Here is my motherboard's info:

Motherboard: TopGun
Bios: American Megatrends
SoundPro: Enabled

He said that if I ever wanted to install a soundcard I had to disable the built in sound card in the motherboard first (soundpro). I don't have a soundcard except the one the motherboard has which I want it to work. Anyway, when I go to 'Windows System' in the control panel in the 'other devices' section there are some conflicts with CMI8330 audio adapter (it shows '(!) CMI8330 audio adapter'), I get a code 28 error when I check the properties of the adapter. I'm also running a CyrixInstead 233Mhz processor. I know that this machine has sound because once I went to a technician to get the machine upgraded and he got the sound working but ever since I formatted the machine I had lost my pc's sound. And I can't go back to the technican because I want to know how to do it for myself. Can anyone please help me to get my sound working again?

Thanks!


Follow Ups:


Post a Followup

Please note:
  • Messages must be on the topic of this forum!
  • No posting of requests for cracks, codes, serials, or warez!
  • No posting of illegal software or links to such sites!
  • No use of profanity or inappropriate or offensive language!
  • Spamming is not allowed!
  • We track the IP addresses of forum abusers!
  • Abuse of this forum will be reported to your ISP!
Name:
E-Mail (optional):
please note: your e-mail address will be visible in your message.

Subject:

Comments:

Optional Link URL:
Link Title:
Optional Image URL: