OPTi 82c930 PLEASE HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =(

OPTi 82c930 PLEASE HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =(


[ Follow Ups ] [ Post Followups ] [ FAQ ]
[ Back to Messages ]

Posted by Izlude Tingel on April 11, 2002 at 01:20:08:

In Reply to: Opti 930 (82C930) posted by BBR on January 20, 2002 at 13:42:02:

Please Help me! This is my story, after my brother formatted, (god knows why he did) I re-installed Windows 98. I did not have the drivers for the opti sound card "opti 82c930", so I downloaded some. (i hope its the whole thing, if not, tell me where i can get the whole driver) I unzipped it, and put it in a file called "sound" It told me to go in Dos Mode to install it. I went in dos and typed "install" then it sent me to OPTi setup. everything was set and It all installed itself in the C:\Opti930.
When I went back to windows, it says in the device manager "Code 10 (i think its 10), drivers are not fully loaded, hardware is not responding, or hardware is not there" Help me! It was working perfectly before the formatt! =( im seeking desperate help.
please please. I downloaded other drivers, but they do the same thing. Is there something I am not doing correct? I set it up as Windows mode and soundblaster mode too. Both dont work. It produces sound only in the setup sound test, but in windows there is no mixer or wave device installed. Please e-mail me at izlude@izlude.zzn.com if you have a sollution. =) thanks!


Follow Ups:


Post a Followup

Please note:
  • Messages must be on the topic of this forum!
  • No posting of requests for cracks, codes, serials, or warez!
  • No posting of illegal software or links to such sites!
  • No use of profanity or inappropriate or offensive language!
  • Spamming is not allowed!
  • We track the IP addresses of forum abusers!
  • Abuse of this forum will be reported to your ISP!
Name:
E-Mail (optional):
please note: your e-mail address will be visible in your message.

Subject:

Comments:

Optional Link URL:
Link Title:
Optional Image URL: