Re: Major Problems with CMI8738/C3DX Sound

Re: Major Problems with CMI8738/C3DX Sound


[ Follow Ups ] [ Post Followups ] [ FAQ ]
[ Back to Messages ]

Posted by nicolas on December 31, 2001 at 12:14:57:

In Reply to: Major Problems with CMI8738/C3DX Sound posted by Timmy Boy on December 03, 2001 at 18:28:21:

: I have a P2-400 With Onboard Sound. The Sound card is a C-Media CMI8738 Audio Device. I have that installed but I still have no sound, AT ALL. I'm Running Win:Xp and in device manager it says that it is running fine. I can't find any way to "properly" install the MEDIA controller. It's like, i'm missing one more component for sound, and Hardware Wizard isn't detecting anything new. And if it does detect something the name will be MEDIA and it will not finish installing, it looks like it might start to install, but doesn't finish, i've tried using the win:xp drivers for the CMI8738, but it again looks like it begins to install, but then just stops, no luck!! Anybody experiencing similar problems, or have any solutions, if you are able to help me contact me by e-mail, and we can talk there, it would help allot!! Thanks, i'm getting very frusterated, and ready to snap. Also, i used to have a "beta-release" of win:xp and the sound worked fine, but now that i have the real version, it doesn't seem to work, no clue, help me out please!!
: Thanks, Tim




Follow Ups:


Post a Followup

Please note:
  • Messages must be on the topic of this forum!
  • No posting of requests for cracks, codes, serials, or warez!
  • No posting of illegal software or links to such sites!
  • No use of profanity or inappropriate or offensive language!
  • Spamming is not allowed!
  • We track the IP addresses of forum abusers!
  • Abuse of this forum will be reported to your ISP!
Name:
E-Mail (optional):
please note: your e-mail address will be visible in your message.

Subject:

Comments:

Optional Link URL:
Link Title:
Optional Image URL: