using line-in on Sound Blaster Live Value with Microsoft Digital Sound Syste

using line-in on Sound Blaster Live Value with Microsoft Digital Sound Syste


[ Follow Ups ] [ Post Followups ] [ FAQ ]
[ Back to Messages ]

Posted by Wadester on November 25, 2001 at 02:08:37:

I recently added an ATI All-in-Wonder Radeon video card to my computer. It has a built in TV tuner that uses a 1/8 inch stereo plug to output sound to the sound card via one of it's input jacks. I am using the Soundblaster Live Value Card with a set of Microsoft Digital Sound System 80 speakers.

The problem is that I can't get the inputs on the sound card to work. In the sound properties I have 2 mixer devices to choose from. The MS one is chosen, which does not have choices for any of the soundcard inputs. If I choose the SB option, I loose all sound to the speakers.

I've tried physically moving the sound card to force a new IRQ setting as tech support has suggested, but no luck.


Follow Ups:


Post a Followup

Please note:
  • Messages must be on the topic of this forum!
  • No posting of requests for cracks, codes, serials, or warez!
  • No posting of illegal software or links to such sites!
  • No use of profanity or inappropriate or offensive language!
  • Spamming is not allowed!
  • We track the IP addresses of forum abusers!
  • Abuse of this forum will be reported to your ISP!
Name:
E-Mail (optional):
please note: your e-mail address will be visible in your message.

Subject:

Comments:

Optional Link URL:
Link Title:
Optional Image URL: