Re: Troubles with scanner UC840 (Umax)

Re: Troubles with scanner UC840 (Umax)


[ Follow Ups ] [ Post Followups ] [ FAQ ]
[ Back to Messages ]

Posted by Mark L. Bardenwerper on June 03, 2001 at 16:05:09:

In Reply to: Troubles with scanner UC840 (Umax) posted by Manu on April 24, 2001 at 06:36:25:

: Hi! I've installed the good driver for my scanner UC840 but it's not recognized by windows.the platform is win98b.nothing about scanner is notified in the peripheriques panel control and when I do a test of the scan:NOT recognized! Does anybody can help me? thanks (sorry for my english,this not my language ;-))

Hello, I have one too. I got it without any scsi card or cable. Do you have these? what type of connections do you use?
I think it is possible that you must first set up your scsi connection. I will no doubt need to do this as well. Perhaps
you should look at the card an find out what kind it is, then load the drivers for it. Please contact me privately and perhaps
we can get through this together. Again, my email is cando@compufort.com


Follow Ups:


Post a Followup

Please note:
  • Messages must be on the topic of this forum!
  • No posting of requests for cracks, codes, serials, or warez!
  • No posting of illegal software or links to such sites!
  • No use of profanity or inappropriate or offensive language!
  • Spamming is not allowed!
  • We track the IP addresses of forum abusers!
  • Abuse of this forum will be reported to your ISP!
Name:
E-Mail (optional):
please note: your e-mail address will be visible in your message.

Subject:

Comments:

Optional Link URL:
Link Title:
Optional Image URL: