Relisys Scorpio Driver

Relisys Scorpio Driver


[ Follow Ups ] [ Post Followups ] [ FAQ ]
[ Back to Messages ]

Posted by Dan on June 04, 2001 at 17:28:07:

I recently replaced my old ISA SCSI card that came with my Scorpio scanner with a Adaptec PCI SCSI 2906 card. I also moved everything to a new computer, 800MHZ PIII. Everything works fine EXCEPT, the scanner HAS to be on before the computer is booted up otherwise the SCSI card wont recognize the scanner...on my old system it would. Also, if after booting the computer up with the scanner on, Win 98SE tries to install the driver for the scanner and looks for a non-exsistant INF file. The actual driver was already loaded when the system booted but it goes through this anyways. It then installs the scanner as "Unknown device" or as "Relisys Scorpio" but with no driver attatched to it. All this came about AFTER the new SCSI card was installed. Anyone have any clues as to whats going on and maybe how to fix it?


Follow Ups:


Post a Followup

Please note:
  • Messages must be on the topic of this forum!
  • No posting of requests for cracks, codes, serials, or warez!
  • No posting of illegal software or links to such sites!
  • No use of profanity or inappropriate or offensive language!
  • Spamming is not allowed!
  • We track the IP addresses of forum abusers!
  • Abuse of this forum will be reported to your ISP!
Name:
E-Mail (optional):
please note: your e-mail address will be visible in your message.

Subject:

Comments:

Optional Link URL:
Link Title:
Optional Image URL: