Umax PowerLook II

Umax PowerLook II


[ Follow Ups ] [ Post Followups ] [ FAQ ]
[ Back to Messages ]

Posted by Linda S. Gallagher on May 01, 2001 at 20:12:37:

I have had this scanner running under Win2K, but Norton Utilities decided I didn't need it. Now I can not get it to recognize it again. I am using an Adaptec 2906 SCSI Card, which is recognized, with Magic Scan 4.5 When I load the scanner in "Scanners and Cameras", if my system does not crash at boot, it still does not recognize the scanner is there. I also have a Zip drive daisy chained off this scanner, and have had. This missing drive was my first clue Norton did me in. I believe the terminator is built in on the zip. (at least I have never needed one before.)
I would appreciate any help. My email is attatched, so feel free to email me there, as I may never find my way back to this forum. :-( and even if I do, back to my post ??
Thanks in advance, Linda


Follow Ups:


Post a Followup

Please note:
  • Messages must be on the topic of this forum!
  • No posting of requests for cracks, codes, serials, or warez!
  • No posting of illegal software or links to such sites!
  • No use of profanity or inappropriate or offensive language!
  • Spamming is not allowed!
  • We track the IP addresses of forum abusers!
  • Abuse of this forum will be reported to your ISP!
Name:
E-Mail (optional):
please note: your e-mail address will be visible in your message.

Subject:

Comments:

Optional Link URL:
Link Title:
Optional Image URL: