Re: Microtek Scanmaker 4800

Re: Microtek Scanmaker 4800


[ Follow Ups ] [ Post Followups ] [ FAQ ]
[ Back to Messages ]

Posted by Don on January 28, 2002 at 14:49:40:

In Reply to: Microtek Scanmaker 4800 posted by Robert Hansen on January 22, 2002 at 18:25:50:

Try Making a new folder, and you might reinstall Outlook Express I am running Win 98 2nd addittion and the 4800 works great.I'm also runinng with 512 mb of Ram w/a 500 pent 3Proc: Running Windows Me on a HP Pavilion 7845 with 866 mhz, 256 mb memory. When I first purchased the Scanner, (three weeks ago) I could press the center button which would scan what ever I had in the scanner and it would bring up Outlook Express E Mail and all I would have to do is fill in the name/names where I wanted to send the picture and everything would work fine. Today (01/22/02) I tried doing it again just today after not having sent any for a week or so and found it would not bring up the E Mail program. It puts the picture in the proper folder but nevers brings up the E Mail program. I did an install and when nothing changed I did a complete uninstall of all the software that came with the scanner and reinstalled it all, but to no avail. If anyone could help it would be appreciated very much. Please post here or send suggestion to my E address as listed.
: Thanks
: Robert




Follow Ups:


Post a Followup

Please note:
  • Messages must be on the topic of this forum!
  • No posting of requests for cracks, codes, serials, or warez!
  • No posting of illegal software or links to such sites!
  • No use of profanity or inappropriate or offensive language!
  • Spamming is not allowed!
  • We track the IP addresses of forum abusers!
  • Abuse of this forum will be reported to your ISP!
Name:
E-Mail (optional):
please note: your e-mail address will be visible in your message.

Subject:

Comments:

Optional Link URL:
Link Title:
Optional Image URL: