MAD AT SONY! cannot use the NW-MS7 under WinXP Pro

MAD AT SONY! cannot use the NW-MS7 under WinXP Pro


[ Follow Ups ] [ Post Followups ] [ FAQ ]
[ Back to Messages ]

Posted by Jorge Jiménez on January 03, 2002 at 16:33:38:

I downloaded Openmg 2.2 from the sony website (like sony said), WinXP had built-in drivers for my walkman, and they were installed after i plugged it in and it worked, i could see the icon for it on the "My Compter" folder (like sony said). But when i try to access the walkman from the openmg program, it says there's no external device connected!!, what am i missing! I can't believe the lousy support sony offers on their websites! i have wrote them three times now without any answer (I really want it to work, i don't want to sell it or to go back to Win98SE), so please! i beg for your help i know the answer lies within the people of the web who also hate companies with bad support!!, HELP ME!!!


Follow Ups:


Post a Followup

Please note:
  • Messages must be on the topic of this forum!
  • No posting of requests for cracks, codes, serials, or warez!
  • No posting of illegal software or links to such sites!
  • No use of profanity or inappropriate or offensive language!
  • Spamming is not allowed!
  • We track the IP addresses of forum abusers!
  • Abuse of this forum will be reported to your ISP!
Name:
E-Mail (optional):
please note: your e-mail address will be visible in your message.

Subject:

Comments:

Optional Link URL:
Link Title:
Optional Image URL: