Re: PCMCIA on Compaq Presario 1200 - Windows 2000

Re: PCMCIA on Compaq Presario 1200 - Windows 2000


[ Follow Ups ] [ Post Followups ] [ FAQ ]
[ Back to Messages ]

Posted by Ralf on September 01, 2001 at 12:30:40:

In Reply to: PCMCIA on Compaq Presario 1200 - Windows 2000 posted by Lionel on July 21, 2001 at 13:47:57:

Check this out:
http://support.microsoft.com/support/kb/articles/q274/5/09.asp

site and tell me if u know how to change the Phoenix Bios settings.


: Hello,

: I can't get my Sitecom PCMCIA network card to work under Windows 2000 on my laptop (Compaq Presario 1200 - 12XL403). However it works fine under Windows ME.

: I downloaded the "softpaq" from Compaq website to update the ROM (they say it fixes some PCMCIA bug under Windows 2000) but it still won't work.

: In fact, Windows 2000 can detect the PCMCIA port and it can detect my network card. After assigning IP parameters to the card, I can see my Presario in the Network Neighborhood but I don't have a connection with other PCs. When I "ping" them, it founds nothing on the network. And when I "ping" from them, they won't find the Presario (but it works fine between my other desktops).

: Please help !




Follow Ups:


Post a Followup

Please note:
  • Messages must be on the topic of this forum!
  • No posting of requests for cracks, codes, serials, or warez!
  • No posting of illegal software or links to such sites!
  • No use of profanity or inappropriate or offensive language!
  • Spamming is not allowed!
  • We track the IP addresses of forum abusers!
  • Abuse of this forum will be reported to your ISP!
Name:
E-Mail (optional):
please note: your e-mail address will be visible in your message.

Subject:

Comments:

Optional Link URL:
Link Title:
Optional Image URL: