Re: PCMCIA on Compaq Presario 1200 - Windows 2000

Re: PCMCIA on Compaq Presario 1200 - Windows 2000


[ Follow Ups ] [ Post Followups ] [ FAQ ]
[ Back to Messages ]

Posted by Benni on November 19, 2001 at 14:03:34:

In Reply to: Re: PCMCIA on Compaq Presario 1200 - Windows 2000 posted by Ralf on September 01, 2001 at 12:30:40:

: Check this out:
: http://support.microsoft.com/support/kb/articles/q274/5/09.asp

: site and tell me if u know how to change the Phoenix Bios settings.

:
: : Hello,

: : I can't get my Sitecom PCMCIA network card to work under Windows 2000 on my laptop (Compaq Presario 1200 - 12XL403). However it works fine under Windows ME.

: : I downloaded the "softpaq" from Compaq website to update the ROM (they say it fixes some PCMCIA bug under Windows 2000) but it still won't work.

: : In fact, Windows 2000 can detect the PCMCIA port and it can detect my network card. After assigning IP parameters to the card, I can see my Presario in the Network Neighborhood but I don't have a connection with other PCs. When I "ping" them, it founds nothing on the network. And when I "ping" from them, they won't find the Presario (but it works fine between my other desktops).

: : Please help !

Hello first you gotta press esc when computer is booting then press f10. move the cursor to advanced an to built in device press enter then.
move to soundblaster press enter and select disabled. press f10 again choose yes and it should function




Follow Ups:


Post a Followup

Please note:
  • Messages must be on the topic of this forum!
  • No posting of requests for cracks, codes, serials, or warez!
  • No posting of illegal software or links to such sites!
  • No use of profanity or inappropriate or offensive language!
  • Spamming is not allowed!
  • We track the IP addresses of forum abusers!
  • Abuse of this forum will be reported to your ISP!
Name:
E-Mail (optional):
please note: your e-mail address will be visible in your message.

Subject:

Comments:

Optional Link URL:
Link Title:
Optional Image URL: