Speedstream 3060 & Win2K -- No Go Here, Either!

Speedstream 3060 & Win2K -- No Go Here, Either!


[ Follow Ups ] [ Post Followups ] [ FAQ ]
[ Back to Messages ]

Posted by Madness on June 19, 2000 at 13:34:36:

In Reply to: Speedstream 3060 w2k not working ? posted by Jose Miguel Varet on June 17, 2000 at 10:11:13:

Greetings,

I downloaded the 3060 drivers for Win2K. They installed without any problem and the 3060 was detected and configured. It also syncs up w/ the CO (I can see the green light).

However, I can't get it to connect to the 'net. Winpoet 2.0 doesn't seem to able to see it. I had to install the "Ivasion Poet Adaptor" manually, which I did. But all I get is an "error 692 (hardware failure in modem?)" when I attempt to logon.

This is what has me baffled: The modem is working; Win2K's DevMan says it's working; and I can SEE it connected! But Winpoet doesn't???

I also tried using RasPPP, but this one gave me an installation error. Something to the effect that Windows can't find driver information for the device.

Anyway, if anyone else has had success (especially if you're on BANet Infospeed™), please drop me a line.

Thanx, Madness


Follow Ups:


Post a Followup

Please note:
  • Messages must be on the topic of this forum!
  • No posting of requests for cracks, codes, serials, or warez!
  • No posting of illegal software or links to such sites!
  • No use of profanity or inappropriate or offensive language!
  • Spamming is not allowed!
  • We track the IP addresses of forum abusers!
  • Abuse of this forum will be reported to your ISP!
Name:
E-Mail (optional):
please note: your e-mail address will be visible in your message.

Subject:

Comments:

Optional Link URL:
Link Title:
Optional Image URL: