Re: PCTel HSP56 MicroModem

Re: PCTel HSP56 MicroModem


[ Follow Ups ] [ Post Followups ] [ FAQ ]
[ Back to Messages ]

Posted by nicola on May 09, 2002 at 06:55:45:

In Reply to: Re: PCTel HSP56 MicroModem posted by yjx on February 01, 2002 at 04:09:51:

: : : : I have the EXACT same problem as you do. We had a new computer built and they put in the HSP MicroModem 56. To connect to the internet (when it will connect) we have to pick up our phone on the OTHER phone line to get our computer which has it's on phone line to connect! When we do dial up it make this horrible staticky noise that becomes very irratating. On an average we it will take about 15-20 minutes of trying to get it to connect. We go through getting all kinda of messages such as "there's no dial tone,it's not answering..." and well- you know the rest! We've been putting up with this since November or so. And your idea about the power outages messing it up. We also use Window's 98 the second addition. So if you find out ANYTHING at all please let me know and I'll do the same for you. Thanks so much and I hope you find a cure for your problem!




Follow Ups:


Post a Followup

Please note:
  • Messages must be on the topic of this forum!
  • No posting of requests for cracks, codes, serials, or warez!
  • No posting of illegal software or links to such sites!
  • No use of profanity or inappropriate or offensive language!
  • Spamming is not allowed!
  • We track the IP addresses of forum abusers!
  • Abuse of this forum will be reported to your ISP!
Name:
E-Mail (optional):
please note: your e-mail address will be visible in your message.

Subject:

Comments:

Optional Link URL:
Link Title:
Optional Image URL: