Getting NT4 drivers to work for OmniPen 303

Getting NT4 drivers to work for OmniPen 303


[ Follow Ups ] [ Post Followups ] [ FAQ ]
[ Back to Messages ]

Posted by Carl Osterly on February 19, 2000 at 00:04:48:

Hi there,

I've downloaded the drivers for the OmniPen OP303
from http://www.wintime.com.tw/ and logged
in as Administrator under NT4 Workstation.

The drivers install OK, but fail to work upon reboot.
I have a bus mouse running as well, with the OP303 running from a COM port.

The same combination of equipment works perfectly with under Windows 95.

Is there any thing I should be looking to troubleshoot
under NT to ensure that the serial ports are working
and that all is well?

I also notice under the Devices manager that when I hit
the "start" button for the Tablet driver it complains
of a missing file.

Has any one else come across this problem?

I've tried to contact WinTime via their email address
but no reply unfortunately.

Any comments or suggestions would be greatly appreciated.

Regards,

Carl Osterly



Follow Ups:


Post a Followup

Please note:
  • Messages must be on the topic of this forum!
  • No posting of requests for cracks, codes, serials, or warez!
  • No posting of illegal software or links to such sites!
  • No use of profanity or inappropriate or offensive language!
  • Spamming is not allowed!
  • We track the IP addresses of forum abusers!
  • Abuse of this forum will be reported to your ISP!
Name:
E-Mail (optional):
please note: your e-mail address will be visible in your message.

Subject:

Comments:

Optional Link URL:
Link Title:
Optional Image URL: