Hard Drive Stoped Working

Hard Drive Stoped Working


[ Follow Ups ] [ Post Followups ] [ FAQ ]
[ Back to Messages ]

Posted by Matthew on October 23, 2001 at 01:05:17:

I got a hard drive about 2 months ago. It's a 100gig 7200RPM western digital Internal EIDE. I installed it with out too much trouble, It's installed as primary slave. A day or so ago I was working and the folder names started coming up gibberish in Explorer, I rebooted to see if it would fix it but instead I could not access the drive at all. It appears in the drive listing but when I try and access it I get an error "D:\ in not accessible. A device attached to the system is not functioning" No application can access it. I ran the diagnostics programs that were on the bootable diagnostics diskette that came with the drive. They reported no errors. I would have just tried reformat the drive, but there is about 20gigs of stuff on the drive that I need. Any help would be greatly appreciated. Also when I rebooted I was downloading files from a sharing network to the drive, large video files, I donít know if this could be any part of the problem but thought I should include it just in case.


Follow Ups:


Post a Followup

Please note:
  • Messages must be on the topic of this forum!
  • No posting of requests for cracks, codes, serials, or warez!
  • No posting of illegal software or links to such sites!
  • No use of profanity or inappropriate or offensive language!
  • Spamming is not allowed!
  • We track the IP addresses of forum abusers!
  • Abuse of this forum will be reported to your ISP!
Name:
E-Mail (optional):
please note: your e-mail address will be visible in your message.

Subject:

Comments:

Optional Link URL:
Link Title:
Optional Image URL: