2nd HDD stop working in Win2K

2nd HDD stop working in Win2K


[ Follow Ups ] [ Post Followups ] [ FAQ ]
[ Back to Messages ]

Posted by Jon on August 31, 2001 at 22:38:16:

A few weeks ago I installed Win2k Pro on my machine who recommended I do so from Win98 to help run my FTP. I have a 2nd 15gig CompUSA/Maxtor drive. It was working fine when I first installed 2K. Since then about a week went by where if I restarted my machine and I went into Explorer and clicked on D it would say Drive not formmatted. I would reboot and it would work fine. Now its not working at all and asks me to format it all the time. If I look under manage under my computer and under storage logical drives, d is listed and double click shows no space being used with none there. if i click under storage disk managment it shows it as a 7.88 gig drive. Now...The drive is a 15gig with about 8 free or so that I can remember so I assume the 7.88 is what is free...not total. It shows it as a healthy drive. I took my cover off and all connections are good. Also the drive is getting warm and seems to be making the usual "hard drive noise". Also...it shows it as being 100% free...and...has no file system listed where my main drive is NTFS and my partition to my first drive is FAT32.

If anyone has any ideas, please email me. I don't check here too often. Any questions or if you need some more info to diagnose the problem, please ask.
Thanks.



Follow Ups:


Post a Followup

Please note:
  • Messages must be on the topic of this forum!
  • No posting of requests for cracks, codes, serials, or warez!
  • No posting of illegal software or links to such sites!
  • No use of profanity or inappropriate or offensive language!
  • Spamming is not allowed!
  • We track the IP addresses of forum abusers!
  • Abuse of this forum will be reported to your ISP!
Name:
E-Mail (optional):
please note: your e-mail address will be visible in your message.

Subject:

Comments:

Optional Link URL:
Link Title:
Optional Image URL: