what i tried

what i tried


[ Follow Ups ] [ Post Followups ] [ FAQ ]
[ Back to Messages ]

Posted by g-rasta on February 08, 2002 at 08:11:41:

In Reply to: Re: posted by jeff on January 06, 2002 at 21:18:39:

yeah on the hp and compaq this problem presist, i heard or read on another board that for the hp that it may have to do with the battery being low i haven't tried this but you never know.....

I'm working on a friends presario 2275 and i get that os not found too plus the hard drive is not even detected in BIOS. I checked the ribbons even hooked the hard drive to my own computer a hp and the hp does detect the harddrive plus i'm able to acces it, i ran utilities and there was nothing wrong.

I also done the boot disk thing and nothing, all i get is a messege saying the d:\ partion lost the boot codes or invalid FAT system. with a start up disk i sometimes can or cannot run the fdisk/mbr for the FAT system or even a regular fdisk as far as i get is to the create a partion screen even at that it takes forever and does nothing. sooo my final conclusion is it may be the battery so i'm going to test that, but if anyone knows how i can run an fdisk with these problems then it would be appreciated. oh i tried a start up disk even a dos6.22 boot disk and nothing i'm not giving up so hopefully i'll get this thing in the butt!


Follow Ups:


Post a Followup

Please note:
  • Messages must be on the topic of this forum!
  • No posting of requests for cracks, codes, serials, or warez!
  • No posting of illegal software or links to such sites!
  • No use of profanity or inappropriate or offensive language!
  • Spamming is not allowed!
  • We track the IP addresses of forum abusers!
  • Abuse of this forum will be reported to your ISP!
Name:
E-Mail (optional):
please note: your e-mail address will be visible in your message.

Subject:

Comments:

Optional Link URL:
Link Title:
Optional Image URL: