installation of second hard drive

installation of second hard drive


[ Follow Ups ] [ Post Followups ] [ FAQ ]
[ Back to Messages ]

Posted by DMS on August 27, 2000 at 13:23:04:

Hi all,
I just installed a second hard drive to my system (ide), I am running Windows 98 SE. It is set to the slave on the same channel as the other hard disk. ON my other ide channel I have a CDRW and a Zip drive. My first problem is that upon rebooting the system I am getting a floppy failure and the busy light on my floppy is always on. This is not my big problem, though. The bigg problem is that in my device manager there is a red 'x' next to an item "generic ide disk type 46" under "disk drives." Under "hard disk controllers" there is a yellow exclamation point next to "primary IDE controller (dual fifo)." Under the Performance tab it says that all drives are operating under MS-DOS compatibility mode. I would like to fix all this. However, the new drive is showing up in explorer and seems to function fine. I've tried updating the drivers, but it tells me that the latest versions are installed. Any ideas? Thanks.


Follow Ups:


Post a Followup

Please note:
  • Messages must be on the topic of this forum!
  • No posting of requests for cracks, codes, serials, or warez!
  • No posting of illegal software or links to such sites!
  • No use of profanity or inappropriate or offensive language!
  • Spamming is not allowed!
  • We track the IP addresses of forum abusers!
  • Abuse of this forum will be reported to your ISP!
Name:
E-Mail (optional):
please note: your e-mail address will be visible in your message.

Subject:

Comments:

Optional Link URL:
Link Title:
Optional Image URL: