com port 1 devise causing resource conflict

com port 1 devise causing resource conflict


[ Follow Ups ] [ Post Followups ] [ FAQ ]
[ Back to Messages ]

Posted by rochelle mcdowell on August 15, 2000 at 23:52:17:

I am a novice, please help. In the device manager there is a yellow warning sign icon on com port 1. I clicked on it twice and it said to go to Hardware Conflict Troubleshooter in Help code 12. Whatever that means. I did go into the H.C. Troubleshooter and followed all instructions but didn't understand how to find a clear resource setting. There wasn't one that was clear. The Basic config is current and set at Basic 0000, but in the conflict device list it reads Interrupt Request 04 used by AS9200 PCI Audio Device. Does this need to be erased in order to resolve this conflict? How to do this? Will it cause problems elsewhere? We currently have Realplayer and WINAMP installed could this be the conflict? At first we didn't have any sound in AOL (didn't hear the usual WELCOME), I shut down the computer and rebooted it and the sound came back, but the conflict in com port 1 is still there. Can anybody help me?


Follow Ups:


Post a Followup

Please note:
  • Messages must be on the topic of this forum!
  • No posting of requests for cracks, codes, serials, or warez!
  • No posting of illegal software or links to such sites!
  • No use of profanity or inappropriate or offensive language!
  • Spamming is not allowed!
  • We track the IP addresses of forum abusers!
  • Abuse of this forum will be reported to your ISP!
Name:
E-Mail (optional):
please note: your e-mail address will be visible in your message.

Subject:

Comments:

Optional Link URL:
Link Title:
Optional Image URL: