Help!!! I used FDISK to set active partitions in my EZ-BIOS run HD

Help!!! I used FDISK to set active partitions in my EZ-BIOS run HD


[ Follow Ups ] [ Post Followups ] [ FAQ ]
[ Back to Messages ]

Posted by Loloy D on June 04, 2001 at 11:27:52:

In Reply to: Re: EZ-BIOS problem YOUR ANSWER posted by John B on May 20, 2001 at 21:28:31:

Could somebody help me please?

I have a 40GB Maxtor hard disk that is on EZ-BIOS.
It was partitioned into
C (4 GB)
D (8 GB), E (8 GB), F (8GB)
G (12 GB).

It had all my data (around 30% filled) and C was the boot partition containing Windows98.

I dont know if I made a mistake but I ran FDISK on it while in a Windows98 session. Then I played around with setting the active partition and when I finished, I exited FDISK.

Then I rebooted my system. It says there that EZ-BIOS is continuing the startup but it doesnt go anywhere anymore. I must have messed up something but I didn't do any partition changes (creation and deletion).

I still need the data on my HD but I can't get to accessing it. What must I do? Can anybody please help?


Follow Ups:


Post a Followup

Please note:
  • Messages must be on the topic of this forum!
  • No posting of requests for cracks, codes, serials, or warez!
  • No posting of illegal software or links to such sites!
  • No use of profanity or inappropriate or offensive language!
  • Spamming is not allowed!
  • We track the IP addresses of forum abusers!
  • Abuse of this forum will be reported to your ISP!
Name:
E-Mail (optional):
please note: your e-mail address will be visible in your message.

Subject:

Comments:

Optional Link URL:
Link Title:
Optional Image URL: