Radeon 8500 -> no mpg video on TV, only black!

Radeon 8500 -> no mpg video on TV, only black!


[ Follow Ups ] [ Post Followups ] [ FAQ ]
[ Back to Messages ]

Posted by Peter Hesse on April 14, 2002 at 06:55:33:

Hi everybody,
i have this problem since i bought the Radeon 8500 the first week it came out here in germany.
All works fine (3Mark2001SE 7905 search for emailadress and you get my testing), no problems with gaming ever, i am very glad to buy this graphiccard!
Only the TV output works not correctly. I can see my desktop at the TV screen, but when i start a video (avi, mpg or what ever) i get only a black window. When i maximize to fullscreen the whole screen is black, but i can see the mouse pointer :)). This is the same with MS Mediaplayer or ATI Multi Media Center.
I tryed all i can, installed all new Driver, always when they are available - nothing!
When i put in a Matrox G450 all works fine, install driver (nothing uninstall before) MPG/AVI/DViX on TV - very nice! But it sucks to work on PC to look 1 Video with girlfriend.

Any suggestion?

My System:
- ATI Radeon 8500
- MSI K7Master
- Athlon C 1333 MHz
- Several IBM Disks from 20 up to 60
- A cheap IDE Controller
- 512 MB DDRRAM PC266 CL2 Apacer
- Sound Blaster Audigy
- 3Com 10/100 MBit NIC

Sory for my english ... i hope you get the point.

ciao
pit


Follow Ups:


Post a Followup

Please note:
  • Messages must be on the topic of this forum!
  • No posting of requests for cracks, codes, serials, or warez!
  • No posting of illegal software or links to such sites!
  • No use of profanity or inappropriate or offensive language!
  • Spamming is not allowed!
  • We track the IP addresses of forum abusers!
  • Abuse of this forum will be reported to your ISP!
Name:
E-Mail (optional):
please note: your e-mail address will be visible in your message.

Subject:

Comments:

Optional Link URL:
Link Title:
Optional Image URL: