Re: gForce 2 MX400 and Windows Protection Error

Re: gForce 2 MX400 and Windows Protection Error


[ Follow Ups ] [ Post Followups ] [ FAQ ]
[ Back to Messages ]

Posted by Castle Zeek on March 30, 2002 at 10:58:56:

In Reply to: Re: gForce 2 MX400 and Windows Protection Error posted by sobi on March 29, 2002 at 01:56:08:

: Check your system folder / driver properties. Make sure there are no other devices (SCSI, I/O, Sound Cards, etc) sharing the same IRQ. Also, compare the hex address range of the memory range and I/O addressable ranges to make sure you haven't overlapped in RAM with some other device. I've found my MX400 video card shares the same default IRQ as my freakin' SCSI controller! This is very bad for trying to record digital audio...

: Does anyone know of a conflict caused when the Nvidia gForce MX400 is installed? I'm getting a Windows Protection Error that wont even let me boot in to safe mode. I've been told that 95% of the time it's a driver conflict with the video card. Maybe I didn't install it correctly but regardless I can't figure out how to get Windows to run again? Any suggestions?




Follow Ups:


Post a Followup

Please note:
  • Messages must be on the topic of this forum!
  • No posting of requests for cracks, codes, serials, or warez!
  • No posting of illegal software or links to such sites!
  • No use of profanity or inappropriate or offensive language!
  • Spamming is not allowed!
  • We track the IP addresses of forum abusers!
  • Abuse of this forum will be reported to your ISP!
Name:
E-Mail (optional):
please note: your e-mail address will be visible in your message.

Subject:

Comments:

Optional Link URL:
Link Title:
Optional Image URL: