Trident MVP4 PM585-LMR display worked then garbage

Trident MVP4 PM585-LMR display worked then garbage


[ Follow Ups ] [ Post Followups ] [ FAQ ]
[ Back to Messages ]

Posted by Paul Hoff on March 14, 2002 at 15:22:56:

I have Win2000 Adv. Server installed on a PM585-LMR motherboard with 100Mhz dimms bank 0-64MB 1-32MB 2-32MB. It has 8MB onboard video card.
I installed the driver and set the res. to 800 X 600. Then I rebooted the machine. The driver appeared to work. I then rebooted the machine several times later without installing any software and now the screen is garbage.
I usually can tell right before it messes up because all of the sudden the start button doesn't work and then a little bit later the video messes up.
The only way I have been able to solve the problem is to rebbot the computer in safe mode remove the video card driver and then reinstall.
Does anyone know of a good stable driver for Win2000. I don't need the fastest or latest just the most stable.
Thanks :)



Follow Ups:


Post a Followup

Please note:
  • Messages must be on the topic of this forum!
  • No posting of requests for cracks, codes, serials, or warez!
  • No posting of illegal software or links to such sites!
  • No use of profanity or inappropriate or offensive language!
  • Spamming is not allowed!
  • We track the IP addresses of forum abusers!
  • Abuse of this forum will be reported to your ISP!
Name:
E-Mail (optional):
please note: your e-mail address will be visible in your message.

Subject:

Comments:

Optional Link URL:
Link Title:
Optional Image URL: