Radeon 7200 AGP on Via 133 (ASUS P3V4X) WinXP DVD payback error

Radeon 7200 AGP on Via 133 (ASUS P3V4X) WinXP DVD payback error


[ Follow Ups ] [ Post Followups ] [ FAQ ]
[ Back to Messages ]

Posted by Brooke on January 05, 2002 at 11:08:26:

I get the following error when trying to play DVDs
---------------------------
Playback has failed due to one of the following:
audio device in use
display overlay not available
not enough video memory
--------------------------
I've visited the ATI tech support and tried everything in http://support.ati.com/infobase/3398.html with n luck.
Radeon 7200 64MB AGP Video Card
ASUS P3V4X (Via Appollo 133Pro)w/ PIII800EB & 384MB Ram
WindowsXP Home Ed
Downlowned and installed latest XP drivers for;
Via 4in1 M/B drivers
ATI Radeon 7200
I installed the supplied drivers for the ATI media center & DVD, but was unable to install the XP updates because my OEM CD didn't pass muster.
I've tried;
1) Changing my BIOS setting to 1X AGP,
2) uninstalling and reinstalling drivers and media programs.
3) pulling my hair out
with no luck... anybody else get this problem solved?



Follow Ups:


Post a Followup

Please note:
  • Messages must be on the topic of this forum!
  • No posting of requests for cracks, codes, serials, or warez!
  • No posting of illegal software or links to such sites!
  • No use of profanity or inappropriate or offensive language!
  • Spamming is not allowed!
  • We track the IP addresses of forum abusers!
  • Abuse of this forum will be reported to your ISP!
Name:
E-Mail (optional):
please note: your e-mail address will be visible in your message.

Subject:

Comments:

Optional Link URL:
Link Title:
Optional Image URL: