Xtasy 5564 problems...random crashes...any help?

Xtasy 5564 problems...random crashes...any help?


[ Follow Ups ] [ Post Followups ] [ FAQ ]
[ Back to Messages ]

Posted by Mandzik on January 01, 2002 at 17:06:55:

Compaq pIII 600, 256 mb RAM, Windows 98se, Intel 810e Integrated chipset that I'm trying to replace with an
Xtasy 5564, a 64 mb NVIDIA GeForce2 MX400 GPU (PCI)....

I disabled the integrated chipset by system (no BIOS option), and installed the new PCI card after some driver installation difficulties. Apparently the Xtacy card works for a couple minutes, and then whole pc will freeze up while performing an operation. The strange part is, the "operation" that causes system lock down seems to be random. Opening "My Computer" on one occasion and running the demos that came with card installation CD on another. The freezing cant be duplicated either; performing the same operation that locked it up on the last failure didn't necessarily lock it up again.

Anyone have a clue?


Follow Ups:


Post a Followup

Please note:
  • Messages must be on the topic of this forum!
  • No posting of requests for cracks, codes, serials, or warez!
  • No posting of illegal software or links to such sites!
  • No use of profanity or inappropriate or offensive language!
  • Spamming is not allowed!
  • We track the IP addresses of forum abusers!
  • Abuse of this forum will be reported to your ISP!
Name:
E-Mail (optional):
please note: your e-mail address will be visible in your message.

Subject:

Comments:

Optional Link URL:
Link Title:
Optional Image URL: