Re: The Same problem

Re: The Same problem


[ Follow Ups ] [ Post Followups ] [ FAQ ]
[ Back to Messages ]

Posted by Jeff H on November 22, 2001 at 04:24:21:

In Reply to: Re: The Same problem posted by steve f. on November 09, 2001 at 17:57:42:

I have the GeForce 2 ultra as well and there has not been a game or something i have done that has not caused the system to crash yet. Now this was a clean install of WinXP everything neat and clean and done correctly. Bios flashed to latest version all board drivers updated, by the way i'm running Abit VP with 1gig chip, 512megs ram, sound blaster audigy xgamer. The only thing i have been told so far is to try different drivers versions than what i have. I have been getting the blue screens of death with the infinite loop problems that the nv4_disp.dll cause. I'm getting fed up with my comp as well i have not been able to play for longer than 5-10mins before system freeze.
If anyone has this combination of hardware and running XP that knows what drivers i should use that work well please let me know.




Follow Ups:


Post a Followup

Please note:
  • Messages must be on the topic of this forum!
  • No posting of requests for cracks, codes, serials, or warez!
  • No posting of illegal software or links to such sites!
  • No use of profanity or inappropriate or offensive language!
  • Spamming is not allowed!
  • We track the IP addresses of forum abusers!
  • Abuse of this forum will be reported to your ISP!
Name:
E-Mail (optional):
please note: your e-mail address will be visible in your message.

Subject:

Comments:

Optional Link URL:
Link Title:
Optional Image URL: