Re: Problems with SIS 6326 TV-out

Re: Problems with SIS 6326 TV-out


[ Follow Ups ] [ Post Followups ] [ FAQ ]
[ Back to Messages ]

Posted by jpope on November 09, 2001 at 10:01:52:

In Reply to: Problems with SIS 6326 TV-out posted by Shagui on August 15, 2001 at 18:15:36:

Check your video card. I have the exact same setup and encountered the same problem. The manufacturer of the card (cheap one off the web) did not document the jumper on the card. The Jumper was set to PAL instead of NTSC by the factory. Once I changed the jumper and re-booted, everything came up just fine.


: Hi people, i have a NTSC/PAL TV Sony Wega and a SIS 6326 with TV-out. In the display properties I canīt select NTSC system, instead i only have PAL and the TV signal in my TV(set in NTSC) moves up and down, but when i change it to PAL i get a black and white image. does anyone know why ??

: Thanks a lot and sorry for my inglish.





Follow Ups:


Post a Followup

Please note:
  • Messages must be on the topic of this forum!
  • No posting of requests for cracks, codes, serials, or warez!
  • No posting of illegal software or links to such sites!
  • No use of profanity or inappropriate or offensive language!
  • Spamming is not allowed!
  • We track the IP addresses of forum abusers!
  • Abuse of this forum will be reported to your ISP!
Name:
E-Mail (optional):
please note: your e-mail address will be visible in your message.

Subject:

Comments:

Optional Link URL:
Link Title:
Optional Image URL: