drives they had all gone

drives they had all gone


[ Follow Ups ] [ Post Followups ] [ FAQ ]
[ Back to Messages ]

Posted by PHILIP on January 16, 2002 at 17:17:40:

I have a M810 Motherboard SYS with windows ME everthing was working till I upplugged the IDE cables to install a cd writer when I rebooted the sys

I looked in my computer for the drives they had all gone only have c/:a.: looked in device manager hardrive.. controller primary IDE controller (dual fifo) saying ! Secondary IDE controller (dual fifo) saying ! SiS 5513 Dual PCI IDE Controller on Hard drive controllers Please give me step by step instuctions on how succed in getting back my cd and cd writer drives d/: and e/: I Couldn't find the M810 IDE drivers to reinstall them have you got the website address -- the file is called AGP107.exe

I have tried loading the files sis from Master cd with ME start up disk in dos but only loads one text file leaving 3 more Also in bios set to Auto detect but not showing on when startup running through bios but the drive are shown. Can anyone help? I need my IDE;S working cd and CD writer working

Regards Philip


Follow Ups:


Post a Followup

Please note:
  • Messages must be on the topic of this forum!
  • No posting of requests for cracks, codes, serials, or warez!
  • No posting of illegal software or links to such sites!
  • No use of profanity or inappropriate or offensive language!
  • Spamming is not allowed!
  • We track the IP addresses of forum abusers!
  • Abuse of this forum will be reported to your ISP!
Name:
E-Mail (optional):
please note: your e-mail address will be visible in your message.

Subject:

Comments:

Optional Link URL:
Link Title:
Optional Image URL: