HPT366 (High Point on ABIT BE6) and Win2k Detailed Problem

HPT366 (High Point on ABIT BE6) and Win2k Detailed Problem


[ Follow Ups ] [ Post Followups ] [ FAQ ]
[ Back to Messages ]

Posted by Pyter C. on September 17, 2001 at 18:23:04:

In Reply to: Re: HPT366 (High Point on ABIT BE6) and Win2k Detailed Problem posted by Milojah Stein on September 14, 2000 at 13:14:27:

Well I gotta say that I got the same problem. I went a bit forward and updated the BIOS... as well as the HTP366 driver (to the latest 1.25 version)... I have left both UDMA irq channels free (I removed the PCI #3 card) and they worked alone on the 11th (as you did M.), the thing is that I finally could copy files (fast) to the drive... but again... while trying to partitionate it... or trying to use Nero 5.0 speed test... bam! device_irq_not_...

I am using the drive as a normal IDE but is way too slow (3 min against 40sec to copy the same 300mb file)...

I'm hopeless... let me know... JJ


Follow Ups:


Post a Followup

Please note:
  • Messages must be on the topic of this forum!
  • No posting of requests for cracks, codes, serials, or warez!
  • No posting of illegal software or links to such sites!
  • No use of profanity or inappropriate or offensive language!
  • Spamming is not allowed!
  • We track the IP addresses of forum abusers!
  • Abuse of this forum will be reported to your ISP!
Name:
E-Mail (optional):
please note: your e-mail address will be visible in your message.

Subject:

Comments:

Optional Link URL:
Link Title:
Optional Image URL: