Re: VID_04E6 PID_80000040

Re: VID_04E6 PID_80000040


[ Follow Ups ] [ Post Followups ] [ FAQ ]
[ Back to Messages ]

Posted by Billy on June 16, 2002 at 19:01:52:

In Reply to: Re: VID_04E6 PID_80000040 posted by Dean Bishop on May 02, 2002 at 12:42:06:

: Dave, I have the exact same issues (VID_04E6 PID_80002000 - Umax 1220P - Wingman). A lot of discussion on this Windows problem. I just installed XP and most everything was going well until this problem. I checked the Umax Support site (//support.umax.co.uk/faqs/parallel.htm) and plan on trying the BIO Paralle Port settings they discribe for dual sharing issues (HP Printer - Umax Scanner). Weird thing is I can get both my printer and scanner to work but keep getting the XP error message and my Wingman won't work? Let me know if you have made any progress solving this problem. Does the Microsoft support site have anything of value on resolving this? Be Well.....Deano


I too am experiencing the same problem. If there is any suggestions what so ever, it would be appreciated.
I really didn't want to spend the time it would take me on cleaning up broken scanner pieces from the sidewalk below.

Billy


Follow Ups:


Post a Followup

Please note:
  • Messages must be on the topic of this forum!
  • No posting of requests for cracks, codes, serials, or warez!
  • No posting of illegal software or links to such sites!
  • No use of profanity or inappropriate or offensive language!
  • Spamming is not allowed!
  • We track the IP addresses of forum abusers!
  • Abuse of this forum will be reported to your ISP!
Name:
E-Mail (optional):
please note: your e-mail address will be visible in your message.

Subject:

Comments:

Optional Link URL:
Link Title:
Optional Image URL: