Re: VID_04E6 PID_80000040

Re: VID_04E6 PID_80000040


[ Follow Ups ] [ Post Followups ] [ FAQ ]
[ Back to Messages ]

Posted by Russell Williams on October 05, 2001 at 14:24:53:

In Reply to: Re: VID_04E6 PID_80000040 posted by mike challis on July 22, 2001 at 15:06:27:

: Did you ever get a solution to this problem?

: I have exactly the same issue with a UMAX 1220P

: Cheers,

: Mike

: : I have an HP scanner. I recently moved (didn't change anything on my computer; I'm a computer idiot so I don't change things.

: : Now when I boot up, it tells me (Windows2000) that I have new hardware (?) and it shows this message VID_04E6 PID_80000040 and wants me to install the new hardware.

: : My biggest problem is, I don't know what hardware (Windows doesn't find it) the VID file goes with. It shows this error every time on startup.

: : Can anyone help me?

: : Nina

All,

I have the same problem relating to an external HP CD burner with a different file. VID_04E6_80000020. I tried changing the LPT port from LPT1 to LPT2 but the install scenario started all over again on LPT2. I' still looking for the 80000020 driver.
Nina,
You can keep this from happening evety time you start Win2K by choosing the disable option during the Hardware Wizard install process.

Thanks,

Russell




Follow Ups:


Post a Followup

Please note:
  • Messages must be on the topic of this forum!
  • No posting of requests for cracks, codes, serials, or warez!
  • No posting of illegal software or links to such sites!
  • No use of profanity or inappropriate or offensive language!
  • Spamming is not allowed!
  • We track the IP addresses of forum abusers!
  • Abuse of this forum will be reported to your ISP!
Name:
E-Mail (optional):
please note: your e-mail address will be visible in your message.

Subject:

Comments:

Optional Link URL:
Link Title:
Optional Image URL: