Re: Symbios 53C400A Scsi card, and the Artec A6000C plus viewstation

Re: Symbios 53C400A Scsi card, and the Artec A6000C plus viewstation


[ Follow Ups ] [ Post Followups ] [ FAQ ]
[ Back to Messages ]

Posted by Nick Fletcher on January 15, 2002 at 12:49:24:

In Reply to: Re: Symbios 53C400A Scsi card, and the Artec A6000C plus viewstation posted by Bethlehem Holaysan Jr. on August 01, 2000 at 07:55:52:

: : I have the Symbios Logic 53C400A +Artec viewstation A6000C Plus scanner. My scanner was working with the Old scanner drivers I had. The drivers were Scantools for Viewstation V3.01. I downloaded the new drivers and it found my scanner 8 times, in the system manager. It still wont' work ....
: : I am looking for the old Software I had with the scanner. But I can't find it anywhere...anyone???
: : Helllllpppp.......argg!!!!
: : Or anyone get the new Drivers to work with the card and scanner. ???

Try this link: http://www.artec-us.com/Driver2.htm



Follow Ups:


Post a Followup

Please note:
  • Messages must be on the topic of this forum!
  • No posting of requests for cracks, codes, serials, or warez!
  • No posting of illegal software or links to such sites!
  • No use of profanity or inappropriate or offensive language!
  • Spamming is not allowed!
  • We track the IP addresses of forum abusers!
  • Abuse of this forum will be reported to your ISP!
Name:
E-Mail (optional):
please note: your e-mail address will be visible in your message.

Subject:

Comments:

Optional Link URL:
Link Title:
Optional Image URL: