Re: Toshiba Tecra S1 has Slow Audio Playback - POTENTIAL FIX?!

Re: Toshiba Tecra S1 has Slow Audio Playback - POTENTIAL FIX?!


[ Follow Ups ] [ Post Followups ] [ FAQ ]
[ Back to Messages ]

Posted by K Sunn in Toronto on October 22, 2004 at 08:52:45:

In Reply to: Re: Toshiba Tecra S1 has Slow Audio Playback - POTENTIAL FIX?! posted by K S in Toronto on October 14, 2004 at 15:30:46:

... eventually the sound crapped out on me ... BUT ... I think I've found a potential other solution ... try to disconnect any PS/2 mice ... if you stick to USB mice .. the problem doesn't seem to occur ... will advise of my findings....


: ... I'm convinced that the problem is more likely a WinXP problem than a Toshiba hardware problem. One fix I've found is to create a new user .. you'll find that the new user doesn't have the problem with the sound vis a vis a user with more bloated settings ...

: .... it seems to work for me at the moment, will update as I live with it ...




Follow Ups:


Post a Followup

Please note:
  • Messages must be on the topic of this forum!
  • No posting of requests for cracks, codes, serials, or warez!
  • No posting of illegal software or links to such sites!
  • No use of profanity or inappropriate or offensive language!
  • Spamming is not allowed!
  • We track the IP addresses of forum abusers!
  • Abuse of this forum will be reported to your ISP!
Name:
E-Mail (optional):
please note: your e-mail address will be visible in your message.

Subject:

Comments:

Optional Link URL:
Link Title:
Optional Image URL: