Re: Toshiba Tecra S1 has Slow Audio Playback

Re: Toshiba Tecra S1 has Slow Audio Playback


[ Follow Ups ] [ Post Followups ] [ FAQ ]
[ Back to Messages ]

Posted by K S in Toronto on October 13, 2004 at 20:40:03:

In Reply to: Re: Toshiba Tecra S1 has Slow Audio Playback posted by K Sunn in Toronto on October 12, 2004 at 03:46:14:

.. I take that back .. it's back to slow sound on hard boot .... I don't get it!!!!!!!!!!!! ARGGGGG!!!

: I just upgraded to Direct X 9.0c and it seemed to help (fingers crossed.) It's worth a try. I'm on my second S1 for the same problem and this started happening to me again on my second machine. I suspect it may be when I tried upgrading to Media Player 10 .. even when I uninstalled it, I suspect it left something on my machine that cause the slow sound problem. Once I have upgrade Direct X to 9.0c, I've yet to have the slow sound reoccur.

: I also cleaned my S1 of any virus, adware and spyware just to be sure. Good luck .. I know how annoying it is when Geddy Lee of Rush sounds like Yoda ...




Follow Ups:


Post a Followup

Please note:
  • Messages must be on the topic of this forum!
  • No posting of requests for cracks, codes, serials, or warez!
  • No posting of illegal software or links to such sites!
  • No use of profanity or inappropriate or offensive language!
  • Spamming is not allowed!
  • We track the IP addresses of forum abusers!
  • Abuse of this forum will be reported to your ISP!
Name:
E-Mail (optional):
please note: your e-mail address will be visible in your message.

Subject:

Comments:

Optional Link URL:
Link Title:
Optional Image URL: