Re: Wintec W5VIA bios?

Re: Wintec W5VIA bios?


[ Follow Ups ] [ Post Followups ] [ FAQ ]
[ Back to Messages ]

Posted by Henry on February 23, 2002 at 12:14:48:

In Reply to: Wintec W5VIA bios? posted by John on February 22, 2002 at 23:30:53:

: I recently started losing performance on my Wintec W5VIA motherboard. My bios has become corrupt. I checked the dump with cbrom and everything beyond the system area is garbage. The flash had gone bad. It boots and runs windows but the chipset functions are not being set. I have a new flash to program. Does anyone know where I can find a new image? Wintec site has been down for about a year (I assume they went out of business)


A couple of very longshots (explore what they have):
http://ic.doma.kiev.ua
and:
http://www.xs4all.nl/~elhvb/mboards.html

If no one can copy their BIOS for you consider FAQ 10 (desperate situations ONLY) at:
http://www.wimsbios.com/

Good Luck,
Henry


Follow Ups:


Post a Followup

Please note:
  • Messages must be on the topic of this forum!
  • No posting of requests for cracks, codes, serials, or warez!
  • No posting of illegal software or links to such sites!
  • No use of profanity or inappropriate or offensive language!
  • Spamming is not allowed!
  • We track the IP addresses of forum abusers!
  • Abuse of this forum will be reported to your ISP!
Name:
E-Mail (optional):
please note: your e-mail address will be visible in your message.

Subject:

Comments:

Optional Link URL:
Link Title:
Optional Image URL: