Dell Latitude CPi400GT to CPxH500GT hardware conflict/BIOS? No service tag

Dell Latitude CPi400GT to CPxH500GT hardware conflict/BIOS? No service tag


[ Follow Ups ] [ Post Followups ] [ FAQ ]
[ Back to Messages ]

Posted by joel on January 19, 2002 at 04:35:56:

I recently dropped my laptop and broke the motherboard. I aquired a CPt mainboard and installed a P3-500 processor. Now my bootup screen is shrunk and the system locks when the ATI Rage M1 driver loads in. The only screen that fills the whole display is the BIOS setup which shows all the correct info. I don't have a service tag now, is this the problem? Or is some other hardware different? The only difference I can tell from the CPi-R to the CPx H is the lack of the pointstick. Is there a jumper somewhere? All diagnostic tests show A-OK, just when the video driver installs the screen flickers to black and locks up. If it is the lack of the service tag, how can I install one? Any help would be massivly appc'd.




Follow Ups:


Post a Followup

Please note:
  • Messages must be on the topic of this forum!
  • No posting of requests for cracks, codes, serials, or warez!
  • No posting of illegal software or links to such sites!
  • No use of profanity or inappropriate or offensive language!
  • Spamming is not allowed!
  • We track the IP addresses of forum abusers!
  • Abuse of this forum will be reported to your ISP!
Name:
E-Mail (optional):
please note: your e-mail address will be visible in your message.

Subject:

Comments:

Optional Link URL:
Link Title:
Optional Image URL: