K7S5A update failure

K7S5A update failure


[ Follow Ups ] [ Post Followups ] [ FAQ ]
[ Back to Messages ]

Posted by deceptor on January 09, 2002 at 10:09:37:

Hi,

I've updated the BIOS of my friend's K7S5A mobo because it didn't work correctly with his DDR RAM. I've downloaded the latest amiflash utility and the latest bios from the ecs homepage. I started with a bootdisk in DOS and started the flasher. The program said that the new bios file is correct and I pressed enter for flashing. Everything seemed fine. But then it restarted the computer by itself (or is that normal?). I thought that it is flashed now but the computer doesn't start. :(
The computer shows nothing on the screen and it restarts all the time. I see that it checks the drives and it beeps once (normal start). But then it restarts again. When I put a floppy in the drive it beeps twice (parity error). I've removed the DDR ram and put a SDRAM stick in but shows the same error.

I hope someone can help.

deceptor


Follow Ups:


Post a Followup

Please note:
  • Messages must be on the topic of this forum!
  • No posting of requests for cracks, codes, serials, or warez!
  • No posting of illegal software or links to such sites!
  • No use of profanity or inappropriate or offensive language!
  • Spamming is not allowed!
  • We track the IP addresses of forum abusers!
  • Abuse of this forum will be reported to your ISP!
Name:
E-Mail (optional):
please note: your e-mail address will be visible in your message.

Subject:

Comments:

Optional Link URL:
Link Title:
Optional Image URL: