Re: Asus-A7M doesnt work with the XP prosessor

Re: Asus-A7M doesnt work with the XP prosessor


[ Follow Ups ] [ Post Followups ] [ FAQ ]
[ Back to Messages ]

Posted by Sweet on November 29, 2001 at 13:27:34:

In Reply to: Re: Asus-A7M doesnt work with the XP prosessor posted by Henry on November 28, 2001 at 23:49:30:

: : Hi, my problem is getting the XP 1600 prosessor working with my new a7m mainboard. Have flashed it with the 1005 bios wich is the latest from asus. It didnt help...Even thought it says it supports the XP-cpu.

: : Any ideas?

: : I would be greatfull..
:
:
: Not enough information for me. What results are you getting?? How did you MEASURE that?? What results were you expecting?? Is AMD XP PERFORMANCE Rated??
:
: Henry


It doesnt boot, when I start up the pc it only show a black screen....The pc got power and all of that stuff....

I've read that the a7m has problem and that the new bios(1005) that is supposed to support the XP cpu acually doesnt. Ive also read Somewhere that is you flash the bios with a T.bird or duron you can get the XP to work properly with some minor adjustmenst in the bios setup...But still I havent gotten it to work.




Follow Ups:


Post a Followup

Please note:
  • Messages must be on the topic of this forum!
  • No posting of requests for cracks, codes, serials, or warez!
  • No posting of illegal software or links to such sites!
  • No use of profanity or inappropriate or offensive language!
  • Spamming is not allowed!
  • We track the IP addresses of forum abusers!
  • Abuse of this forum will be reported to your ISP!
Name:
E-Mail (optional):
please note: your e-mail address will be visible in your message.

Subject:

Comments:

Optional Link URL:
Link Title:
Optional Image URL: