This address is correct http://go.to/ajz

This address is correct http://go.to/ajz


[ Follow Ups ] [ Post Followups ] [ FAQ ]
[ Back to Messages ]

Posted by JH on August 30, 2000 at 21:42:27:

In Reply to: PcChips m571 motherboard and Cyrix MII 300 CPU posted by Ken Hayes on August 30, 2000 at 09:14:23:

: I have been running the Cyrix PR200+ CPU on the PcChips M571 motherboard, on the Windows 98 platform without issue. Once I upgraded the chip to the Cyrix MII 300, and set the jumpers per instruction, the BIOS will display the correct chip identification, but will not load windows 98. Several messages appear indicating various drivers can't be loaded. Is this a matter of updating the BIOS on the motherboard?


The specs showed a 266 Mhz as the fastest chip.
Put jumpers back to original setting and reinstall original chip. Go into SETUP and check in the CPU setup for the highest setting. Bios update may not help.


Follow Ups:


Post a Followup

Please note:
  • Messages must be on the topic of this forum!
  • No posting of requests for cracks, codes, serials, or warez!
  • No posting of illegal software or links to such sites!
  • No use of profanity or inappropriate or offensive language!
  • Spamming is not allowed!
  • We track the IP addresses of forum abusers!
  • Abuse of this forum will be reported to your ISP!
Name:
E-Mail (optional):
please note: your e-mail address will be visible in your message.

Subject:

Comments:

Optional Link URL:
Link Title:
Optional Image URL: