My Bios Is Dead

My Bios Is Dead


[ Follow Ups ] [ Post Followups ] [ FAQ ]
[ Back to Messages ]

Posted by Lucian Peffer on July 30, 2000 at 17:30:58:

I really need help here.....my motherboard is manufactured by Giga-Byte and it is a Pentium2 motherboard. I recently visited their site to update my bios and i ended up downloading the bios for a newer motherboard, also made by Giga-Byte. the motherboard's name is the BX2000+, my mother board on the other hand is a GA-6em(440OEX) motherboard which is also manufactured by Giga-Byte....What i done was was to flash the bios of the BX2000+ motherboard into my bios and now my computer does not even want to boot nor does it want to display anything.....it just keeps beeping the whole time....

I really need help here because i'm not in the position to purchase a new motherboard at this time so i hope it can be fixed easily....

I really would appreciate it if anyone can help me.


Follow Ups:


Post a Followup

Please note:
  • Messages must be on the topic of this forum!
  • No posting of requests for cracks, codes, serials, or warez!
  • No posting of illegal software or links to such sites!
  • No use of profanity or inappropriate or offensive language!
  • Spamming is not allowed!
  • We track the IP addresses of forum abusers!
  • Abuse of this forum will be reported to your ISP!
Name:
E-Mail (optional):
please note: your e-mail address will be visible in your message.

Subject:

Comments:

Optional Link URL:
Link Title:
Optional Image URL: