Re: Computer don't boot from HD after BIOS updating

Re: Computer don't boot from HD after BIOS updating


[ Follow Ups ] [ Post Followups ] [ FAQ ]
[ Back to Messages ]

Posted by Faust on July 04, 2000 at 03:08:51:

In Reply to: Computer don't boot from HD after BIOS updating posted by Faust on June 13, 2000 at 08:09:30:

Hello:

Finally i fix the problem erasing one parttion of the two HD had (may be it does not matter) and running SYS command to install the system files in HD c:. I already tested the existence of the system files in c: , but it should be corrupt or wrong in some sense.

Anyway i have no idea yet about how a BIOS upgrade can affect sys files in HD.

Faust

: Hi!

: I have some problems after update BIOS.
: My motherboard is iwill Xa100, and it had Amibios 1.1E.
: In iwill home site advise me to update BIOS to 1.2 release (20 July 1999)
: After doing that, computer can not boot from HD (Active primary partition exists),
: but it can boot from diskette and access to the information
: on the HD.

: Is possible that BIOS update change HD boot parameters in
: some way? And how can solve the problem?

:
: Thanks

: Bye, faust




Follow Ups:


Post a Followup

Please note:
  • Messages must be on the topic of this forum!
  • No posting of requests for cracks, codes, serials, or warez!
  • No posting of illegal software or links to such sites!
  • No use of profanity or inappropriate or offensive language!
  • Spamming is not allowed!
  • We track the IP addresses of forum abusers!
  • Abuse of this forum will be reported to your ISP!
Name:
E-Mail (optional):
please note: your e-mail address will be visible in your message.

Subject:

Comments:

Optional Link URL:
Link Title:
Optional Image URL: